zele-me-giaourti-ke-anana-fb-Reciepezele-me-giaourti-ke-anana-fb-Reciepe

Συνταγή Ζελέ με Γιαούρτι, Ανανά και Morfat Creamy

Υλικά:

Για 6-8 μερίδες

1 Morfat Creamy

2 φακελάκια Ζελέ Morfat με γεύση Ανανά

2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό (400 γρ.)

70 γρ. γάλα

300 γρ. ζεστό νερό (2 φλυτζάνια περίπου)

1 κομπόστα Ανανά ψιλοκομμένη

Εκτέλεση:

Διαλύετε το φρουί ζελέ στο καυτό νερό, ανακατεύοντας δυνατά και το αφήνετε να κρυώσει. Αφρατεύετε στο μίξερ το Morfat Creamy, προσθέτοντας το γάλα, το γιαούρτι, το φρουί ζελέ και τα κομματάκια ανανά. Αδειάζετε το μίγμα σε μπωλ ή ποτήρια και το τοποθετείτε στο ψυγείο για 24 ώρες. Σερβίρεται γαρνιρισμένο με κομμάτια ανανά και φρέσκο δυόσμο.

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version