Τούρτα Μιλφέιγ

Υλικά:
  • 1 φάκελο ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΙΛΦΕΪΓ MORFAT
  • 600γραμ. (3 φλιτζ. τσαγιού) ΓΑΛΑ
  • 500γραμ. Ζύμη ΣΦΟΛΙΑΤΑ (νωπή ή κατεψυγμένη)
  • ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ
Εκτέλεση:

1.Αποψύχετε τη Σφολιάτα και την ψήνετε ως έχει (αφού τρυπήσετε αρκετές φορές την επιφάνειά της με ένα πηρούνι) μέχρι να ροδίσει.
2.Παρασκευάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ MORFAT, όπως περιγράφεται στις Οδηγίες Παρασκευής.
3.Σε φόρμα της αρεσκείας σας, τετράγωνη ή στρογγυλή,
βάζετε το ένα κομμάτι ψημμένης σφολιάτας, κόβοντας ό,τι περισσεύει. Απλώνετε τη μισή Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ και με τον ίδιο τρόπο, τοποθετείτε επάνω σ’αυτή και το δεύτερο κομμάτι σφολιάτα. Απλώνετε και την υπόλοιπη Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ.
4.Τα κομμάτια σφολιάτας που περίσσεψαν, τα τρίβετε προσεκτικά και τα στρώνετε στην επιφάνεια της κρέμας. Με ένα σουρωτήρι, πασπαλίζετε Ζάχαρη Αχνη και τοποθετείτε το Μιλφέιγ στο ψυγείο για 1-2 ώρες. Ξεφορμάρετε και σερβίρετε.
ΤΙΡ: Αν θέλετε, μπορείτε να συνδυάσετε το Μιλφέιγ με φράουλες. Πριν το παρασκευάσετε όπως περιγράφεται πιο πάνω, τοποθετείτε στο εσωτερικό της φόρμας, φράουλες κομμένες σε φέτες. Γαρνίρετε με ολόκληρες φράουλες πριν σερβίρετε.

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version