2krema-karamele2krema-karamele

Toύρτα Καραμελέ

Υλικά:
  • 2 κουτιά Morfat Κρέµα Καραµελέ
  • 900γρ. κρύο Γάλα (4 ½ φλιτζ. τσαγιού)
Εκτέλεση:

1.Ρίχνετε το περιεχόμενο των 2 φακέλων με την έτοιμη Καραμέλα, σε μία μεγάλη φόρμα.

2.Διαλύετε την σκόνη από τους 2 φακέλους της κρέμας, σε 900 γρ. γάλα και το βάζετε να βράσει ανακατεύοντας συνεχώς. Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά και συνεχίζετε να ανακατεύετε για 2 λεπτά ακόμα. (Μην περιμένετε να πήξει η κρέμα κατά το βράσιμο).

3.Ρίχνετε την κρέμα στη φόρμα. Μόλις κρυώσει την βάζετε στο ψυγείο και όταν πήξει καλά, ξεκολλάτε τις άκρες με ένα μαχαίρι και την αναποδογυρίζετε σε μία πιατέλα.

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version