spitiko-pagoto-me-morfat-creamy-fb-Reciepespitiko-pagoto-me-morfat-creamy-fb-Reciepe

Σπιτικό παγωτό με Morfat Creamy

Υλικά:

6-8 μερίδες / Χρ. Προετοιμασίας: 20 λεπτά

1 Morfat Creamy

2  φλ. τσαγιού φρέσκο παγωμένο γάλα ή αραιωμένο εβαπορέ 

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση:

Χτυπάτε στο μίξερ στη γρήγορη ταχύτητα το Morfat Creamy για 5 λεπτά, ωσότου γίνει αφράτο. Χαμηλώνετε την ταχύτητα και συνεχίζετε το χτύπημα για άλλα 5 λεπτά, προσθέτοντας σιγά-σιγά το φρέσκο και το ζαχαρούχο γάλα.
Τοποθετήστε το μίγμα σε μεταλλικό κουτί παγωτού και αφήστε το 1 ώρα στην κατάψυξη. Ξαναχτυπήστε στο μίξερ το μίγμα που έχει μισοπαγώσει για 5 λεπτά περίπου. To αφήνετε στην κατάψυξη 5 ώρες τουλάχιστον.

 

Για να φτιάξετε Παγωτό με γεύση:

Σοκολάτα: προσθέστε 125 – 200 γρ. λιωμένη κουβερτούρα,

Μόκα: 2 κουτ. σούπας καφέ στιγμής,

Φράουλα: 100γρ. φρέσκες φράουλες πολτοποιημένες μαζί με 1 κουτ. σούπας ζάχαρη,

Μπανάνα: 2 μπανάνες πολτοποιημένες

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version