sintagi-tourtas-frouton-me-morfat-creamy-fb-Reciepesintagi-tourtas-frouton-me-morfat-creamy-fb-Reciepe

Συνταγή Τούρτας φρούτων με Morfat Creamy

Υλικά:

Για 10-12 μερίδες

1 φάκελο Ζελέ ανανά (100 γρ.)

1 γιαούρτι 2% λιπαρά (200 γρ.)

3 κομμάτια κομπόστα ροδάκινο

12 σαβουαγιάρ

1 πορτοκάλι

1 ακτινίδιο

Για το σιρόπι:

200 γρ. νερό

200 γρ. ζάχαρη

Εκτέλεση:

Σιρόπι:

Βράζετε σε ένα κατσαρολάκι το νερό με τη ζάχαρη για 1 ́. Το απομακρύνετε από τη φωτιά και το αφήνετε να κρυώσει. Χτυπάτε το Morfat Creamy και το ζελέ ανανά στο μίξερ για 20 ́, προσθέτετε το γιαούρτι και χτυπάτε για 2 ́ακόμα. Βουτάτε τα σαβουαγιάρ στο κρύο σιρόπι για περίπου 30 ́ ́. Στρώνετε την βάση της τούρτας με τα σιροπιασμένα σαβουαγιάρ, ψιλοκόβετε φέτες το ροδάκινο και το βάζετε από πάνω. Προσθέτετε την κρέμα πάνω από τα φρούτα και γαρνίρετε με φέτες ακτινίδιου και πορτοκαλιού. Αφήνετε στο ψυγείο για 2 ώρες πρίν σερβίρετε.

ΣημΧρησιμοποιήστε τσέρκι 28 cm, ύψους 5 cm.

 

 

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version