sintagi-tourtas-anana-kerasi-me-morfat-creamy-fb-Reciepesintagi-tourtas-anana-kerasi-me-morfat-creamy-fb-Reciepe

Συνταγή Τούρτας Ανανά-Κεράσι με Morfat Creamy

Υλικά:

Για 10-12 μερίδες

Για την βάση:

2 κούπες μπισκότο τριμμένο (150 γρ.)

2 κ.σ. βούτυρο (75 γρ.)

Για την κρέμα ανανά:

1 Morfat Creamy

1 φάκελο Morfat ζελέ ανανά (100 γρ.)

Μισό γιαούρτι 2% λιπαρά (100 γρ.)

Για την κρέμα κεράσι:

1 Morfat Creamy

1 φάκελο Morfat ζελέ κεράσι (100 γρ.)

Μισό γιαούρτι 2% λιπαρά (100 γρ.)

Για γαρνίρισμα:

1 ακτινίδιο

1 πορτοκάλι

Εκτέλεση:

ΒάσηΛιώνετε το βούτυρο, ρίχνετε το μπισκότο και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά. Απλώνετε με ένα κουτάλι το μείγμα σας στο τσέρκι.

Κρέμα ανανάΧτυπάτε στο μίξερ το Morfat Creamy και το ζελέ ανανά για 20’, προσθέτετε το γιαούρτι και χτυπάτε για 2 ́ ακόμα.

Κρέμα κεράσιΣε άλλο μπολ χτυπάτε με το μίξερ το Morfat Creamy και το ζελέ κεράσι για 20’, προσθέτετε το γιαούρτι και χτυπάτε για 2 ́ ακόμα. Απλώνετε πάνω απο την βάση μπισκότου την κρέμα ανανά και απο πάνω την κρέμα κεράσι. Γαρνίρετε με φέτες πορτοκαλιού και ακτινίδιου. Αφήνετε στο ψυγείο για 2 ώρες πρίν σερβίρετε.

ΣημΧρησιμοποιήστε τσέρκι 28 cm, ύψους 5 cm.

 

 

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version