sintagi-tartas-me-frouta-ke-morfat-creamy-Reciepesintagi-tartas-me-frouta-ke-morfat-creamy-Reciepe

Συνταγή Τάρτας με Φρούτα και Morfat Creamy

Υλικά:

Για 14-16 μερίδες

 

Για την τάρτα:

250 γρ. βούτυρο (7 κ.σ.)

200 γρ. ζάχαρη (1 φλυτζ. τσαγιού)

2 αυγά

500 γρ. αλεύρι μαλακό ή για όλες τις χρήσεις

20 γρ. κακάο (2 κ.σ.)

 

Για την κρέμα:

1 Morfat Creamy (250 γρ.)

1 κρέμα ζαχ/κής Delice Βανίλια (130 γρ.)

400 γρ. γάλα (2 φλυτζ. τσαγιού)

30 γρ. κακάο (3 κ.σ.)

 

Για γαρνίρισμα:

200 γρ. γλυκό κουταλιού βύσσινο (5 κ.σ.) ή άλλο γλυκό της αρεσκείας σας

Εκτέλεση:

Βάση:

Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη για 5’ και στην συνέχεια προσθέτε τα αυγά. Κοσκινίζετε το αλεύρι και το κακάο και τα προσθέτετε στο μείγμα. Συνεχίζετε το χτύπημα στο μίξερ εως ότου γίνει μια μαλακή και εύπλαστη ζύμη. Απλώνετε σε 2 στρογγυλές φόρμες διαμέτρου 30 cm και ψήνετε στους 170°C για 20 ́. Αφήνετε να αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου.

Κρέμα:

Χτυπάτε το Morfat Creamy, την κρέμα ζαχ/ κής, το γάλα και το κακάο για 10’. Απλώνετε την κρέμα στις τάρτες και τοποθετείτε το γλυκό στο ψυγείο για 1 ώρα. Διακοσμείτε με γλυκό κουταλιού βύσσινο πριν σερβίρετε.

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version