sintagi-sokolatenia-cupcakes-me-morfat-creamy-Reciepesintagi-sokolatenia-cupcakes-me-morfat-creamy-Reciepe

Συνταγή Σοκολατένια Cupcakes με Morfat Creamy

Υλικά:

Για 9-10 μερίδες

Για τα cup cakes:

100 γρ. αλεύρι μαλακό (1⁄2 φλυτζ. τσαγιού)

1 βανίλια

20 γρ. κακάο (2 κ.σ.)

5 γρ. μπέικιν πάουντερ (1 κ.γ.)

100 γρ. βούτυρο (3,5 κ.σ.)

100 γρ. ζάχαρη άχνη (περίπου 1 φλυτζ. τσαγιού)

3 αυγά

 

Για το γαρνίρισμα:

1 Morfat Creamy (250 γρ.)

70 γρ. ζάχαρη (1/3 φλυτζ. τσαγιού)

40 γρ. κακάο (4 κ.σ.)

Εκτέλεση:

Cup cakes:

Σε ένα μπολ κοσκινίζετε το αλεύρι, την βανίλια, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ. Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη άχνη για 10’ μέχρι να αφρατέψει. Στη συνέχεια προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά ενώ συνεχίζετε να ανακατεύετε. Προσθέτετε το κοσκινισμένο μείγμα και ανακατεύετε με κουτάλι να ομογενοποιηθεί. Βάζετε το μείγμα σε σακούλα ζαχ/κής και γεμίζετε 9-10 φορμάκια εως την μέση. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20-25’. Αφήνετε τα cup cakes να αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου.

Γαρνίρισμα:

Χτυπάτε το Morfat Creamy με την ζάχαρη για 10’. Προσθέτετε το κακάο και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τοποθετείστε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής. Αφού κρυώσουν τα cup cakes γαρνίρετε με την σοκολατένια σαντιγύ.

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version