sintagi-pagoto-portokali-me-morfat-creamysintagi-pagoto-portokali-me-morfat-creamy

Συνταγή Παγωτό Πορτοκάλι με Morfat Creamy

Υλικά:

Για 12 μερίδες

1 Morfat Creamy

1 ζαχαρούχο γάλα 400γρ

200γρ χυμός πορτοκάλι (4 πορτοκάλια)

 

Εκτέλεση:

Πλένετε τα πορτοκάλια και τα περνάτε από τον τρίφτη ώστε να πάρετε το ξύσμα τους. Τα κόβετε και τα στύβετε. Χτυπάτε το Morfat Creamy για 10 ́, προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζετε να χτυπάτε για 10 ́ προσθέτοντας το ξύσμα και τον χυμό. Βάζετε το μείγμα στην κατάψυξη για 30 ́. Το βγάζετε από την κατάψυξη το ξαναχτυπάτε για 5 ́ και το αφήνετε στην κατάψυξη για 2 ώρες. Σερβίρετε σε μπολάκια και γαρνίρετε με φύλλα δυόσμου.

Σημ.: Για να έχει το παγωτό σας πιο έντονο χρώμα μπορείτε να προσθέσετε λίγο χρώμα ζαχαροπλαστικής.

 

 

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version