sintagi-mous-milou-me-morfat-creamy-Reciepesintagi-mous-milou-me-morfat-creamy-Reciepe

Συνταγή Μους Μήλου με Morfat Creamy

Υλικά:

Για 12 μερίδες

1 Morfat Creamy

3 πράσινα μήλα (450 γρ.)

100 γρ. μέλι (3 κ.σ.)

250 γρ. γιαούρτι

100 γρ. σπασμένα καρύδια (3/4 φλυτζ. τσαγιού)

2 γρ. κανέλλα (λιγότερο από 1⁄2 κ.γ.)

Εκτέλεση:

Καθαρίζετε τα μήλα και τα πολτοποιείτε στο multi. Χτυπάτε στο μίξερ το Morfat Creamy, το μέλι, το γιαούρτι, την κανέλα και το πολτοποιημένο μήλο για 8-10’, στη δυνατή ταχύτητα. Προσθέτετε σχεδόν όλα τα σπασμένα καρύδια στην κρέμα και ανακατεύετε με κουτάλι. Γεμίζετε τα ποτήρια και γαρνίρετε με κομματάκια μήλου και λίγα σπασμένα καρύδια. Τοποθετείτε στο ψυγείο για 2 ώρες.

Σημείωση: για να μην μαυρίσει το μήλο στην πολτοποίση προσθέστε 2 σταγόνες λεμόνι.

 

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version