sintagi-milkseiks-me-morfat-creamy-fb-Reciepesintagi-milkseiks-me-morfat-creamy-fb-Reciepe

Συνταγή Μιλκσέικς με Morfat Creamy

Υλικά:

Για 10-12 μερίδες

1 Morfat Creamy

1 ζαχαρούχο γάλα 400γρ

1 γάλα εβαπορέ (400 γρ.)

Για το Μιλκσεϊκ μπανάνα

2 μπανάνες (200 γρ.) - 1 φλυτζάνι τσαγιού γάλα (200 γρ.)

Για το Μιλκσεϊκ φράουλα: 

200 γρ. φράουλες - 1 φλυτζάνι τσαγιού γάλα (200 γρ.)

Για το Μιλκσεϊκ μπανάνα-κακάο

2 μπανάνες (200 γρ.) - 1 φλυτζάνι τσαγιού γάλα (200 γρ.) - 1 κ.σ. κακάο σε σκόνη (30 γρ.)

Εκτέλεση:

Χτυπάτε στο μίξερ το Morfat Creamy για 10 ́, προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και το εβαπορέ και συνεχίζετε να χτυπάτε για άλλα 10 ́. Βάζετε το μείγμα στην κατάψυξη για 30 ́. Το βγάζετε από την κατάψυξη και χτυπάτε για άλλα 10 ́. Το ξαναβάζετε στην κατάψυξη για 3 ώρες και έχετε έτοιμο παγωτό.

Για το Μιλκσεϊκ μπανάνα:

Προσθέτε στο μπλέντερ 200 γρ. παγωτό (1 1⁄2 φλυτζάνι τσαγιού), τις μπανάνες και το γάλα και χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Σερβίρετε σε ποτήρι.

Για το Μιλκσεϊκ φράουλα:

Προσθέτε στο μπλέντερ 200 γρ. παγωτό (1 1⁄2 φλυτζάνι τσαγιού), τις φράουλες και το γάλα και χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Σερβίρετε σε ποτήρι.

Για το Μιλκσεϊκ σοκολάτα-μπανάνα:

Προσθέτε στο μπλέντερ 200 γρ. παγωτό (1 1⁄2 φλυτζάνι τσαγιού), τις μπανάνες, το κακάο και το γάλα και χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Σερβίρετε σε ποτήρι.

 

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version