sintagi-gia-chromatista-troufakia-me-morfat-creamy-Reciepesintagi-gia-chromatista-troufakia-me-morfat-creamy-Reciepe

Συνταγή για Χρωματιστά Τρουφάκια με Morfat Creamy

Υλικά:

Για 35 – 40 τρουφάκια

1 Morfat Creamy

500 γρ. κέικ σοκολάτας προηγούμενης ημέρας

80 γρ. μαρμελάδα (2 κ.σ.)

60 γρ. κακάο (3 κ.σ.)

500 γρ. κουβερτούρα

50 γρ. ηλιέλαιο (2 κ.σ.)

200 γρ. τρούφα

35-40 ξυλάκια

Εκτέλεση:

Χτυπάτε στο μίξερ το Morfat Creamy για 10’ και μετά προσθέτετε το κέικ σε ψίχουλα, το κακάο και την μαρμελάδα και συνεχίζετε να χτυπάτε για άλλα 5’.
Βάζετε την ζύμη στο ψυγείο για 3-4 ώρες. Μετά την πλάθετε σε μικρά μπαλάκια και καρφώνετε τα ξυλάκια. Ξαναβάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Κόβετε την κουβερτούρα σε μικρά κομματάκια, προσθέτετε το ηλιέλαιο και λιώνετε σε μπέν μαρί. Απομακρύνετε από την φωτιά και αρχίζετε να βουτάτε για 1 δευτερόλεπτο τα μικρά μπαλάκια κρατώντας τα από το ξυλάκι τους. Αμέσως μετά τα βουτάτε στην τρούφα και τα βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα.

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version