sarlot-anana-fb-Reciepesarlot-anana-fb-Reciepe

Συνταγή Σαρλότ Ανανά με Morfat Creamy

Υλικά:

Για 7-8 μερίδες

Για τη βάση

130γρ μπισκότο τριμμένο

65γρ μαργαρίνη (2,5 κ.σ.)

Για τη κρέμα

1 Morfat Creamy
1 φάκελο Morfat Ζελέ ανανά
400γρ νερό (2 φλυτζ.τσαγιού)
1 κονσέρβα ανανά (ψιλοκομμένο) περίπου 200γρ

Εκτέλεση:

Βάση: Λιώνετε την μαργαρίνη, ρίχνετε το μπισκότο και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά. Απλώνετε με ένα κουτάλι το μείγμα σας σε τσέρκι (18cm x 5cm).

Κρέμα: Ετοιμάζετε τον ζελέ διαλύοντας το περιεχόμενο του φακέλου σε 200γρ βραστό νερό. Μόλις διαλυθεί προσθέτετε 200γρ κρύο νερό, συνεχίζετε να ανακατεύετε και
το αφήνετε να κρυώσει. Χτυπάτε στο μίξερ το Morfat Creamy (3η ταχύτητα) για 10 ́, προσθέτετε την μισή ποσότητα του ζελέ και συνεχίζετε να χτυπάτε για άλλα 5 ́. Μόλις είναι έτοιμο το μείγμα, προσθέτετε τους κύβους ανανά και ανακατεύετε με μια κουτάλα. Στρώνετε την έτοιμη κρέμα πάνω στη μπισκοτένια βάση και το βάζετε στην κατάψυξη για περίπου 20 ́ μέχρι να παγώσει. Στη συνέχεια στρώνετε το υπόλοιπο ζελέ και το βάζετε στο ψυγείο.

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version