Σάλτσα Ψητού

Υλικά:
  • 3 κουτ. σούπας κοφτές ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ MORFAT
  • 1 1/2 φλιτζ. τσαγιού Ζωμό Κρέατος
  • 3/4 φλιτζ. τσαγιού Λευκό ή Κόκκινο Κρασί
  • 1 φλιτζ. του καφέ Κρέμα Γάλακτος ή
  • 1 κουτ. γλυκού Βούτυρο ή Μαργαρίνη (προαιρετικά)
  • Αλάτι ΠΕΡΛΑ, Πιπέρι
Εκτέλεση:

1.Αναμιγνύετε 3 κουτ. σούπας κοφτές ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ MORFAT με 3/4 φλιτζ. τσαγιού λευκό ή κόκκινο κρασί.

2.Βράζετε 1 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζωμό κρέατος. Προσθέτετε το μίγμα του ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ MORFAT στο ζωμό που βράζει σε σιγανή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτετε αλάτι ΠΕΡΛΑ και πιπέρι.

3.Αποσύρετε απο τη φωτιά και προσθέτετε, αν θέλετε 1 φλιτζ. του καφέ κρέμα γάλακτος ή 1 κουτ. του γλυκού βούτυρο ή μαργαρίνη.

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version