Korn_faourKorn_faour

Σάλτσα αυγολέμονο

Υλικά:
  • 4 κουτ. σούπας κοφτές ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ MORFAT
  • 2 Κρόκους Αυγών
  • Χυμό από 1 Λεμόνι
  • 3 φλιτζ. τσαγιού Ζωμό Κρέατος
  • 1 κουτ. σούπας Βούτυρο ή Μαργαρίνη
  • Αλάτι ΠΕΡΛΑ, Πιπέρι
Εκτέλεση:

1.Ανακατεύετε 4 κουτ. σούπας κοφτές ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ MORFAT με 2 κρόκους αυγών καλά χτυπημένους μαζί με τον χυμό 1 λεμονιού, 1/2 φλιτζ. τσαγιού κρύο ζωμό κρέατος, αλάτι ΠΕΡΛΑ και πιπέρι.

2.Προσθέτετε 2 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζεστό ζωμό και βράζετε τη σάλτσα σε σιγανή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς, έως ότου πήξει.

3.Αποσύρετε τη σάλτσα απο την φωτιά και προσθέτετε 1 κουταλιά φρέσκο βούτυρο ή μαργαρίνη.

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version