pagoto sokolataipagoto sokolatai

Παγωτό παρφέ σοκολάτα

Υλικά:
  • 1 κουτί Morfat μίγμα για Παγωτό με γεύση ΣΟΚΟΛΑΤΑ
  • 300γραμ. Γάλα
  • 150 – 200γραμ. Ξηρούς καρπούς (καρύδια, αμύγδαλα, φουντούκια)
  • 2 κουτ. σούπας Μαργαρίνη
  • 4 κουτ. σούπας Ζάχαρη
  • 300γραμ. Κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:

1.Σε ένα τηγάνι, βάζετε τη Μαργαρίνη, τη Ζάχαρη και τους ξηρούς καρπούς, χοντροκομμένους. Τοποθετείτε το τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύετε συνεχώς, μέχρι να καβουρντιστούν και να καραμελλώσουν οι ξηροί καρποί.

2.Παρασκευάζετε το Morfat μίγμα για παγωτό, σύμφωνα με τις Οδηγίες Παρασκευής, αντικαθιστώντας το μισό γάλα με Κρέμα Γάλακτος.

3.Αφού ετοιμαστεί το μίγμα, προσθέτετε τους καραμελλωμένους ξηρούς καρπούς (κρατώντας λίγους για το γαρνίρισμα) και βάζετε το παγωτό στην κατάψυξη.

4.Σερβίρετε, γαρνίροντας με το Σιρόπι Σοκολάτας και τους ξηρούς καρπούς που κρατήσατε.

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version