pagoto-kremapagoto-krema

Παγωτό με γεύση κρέμα

Υλικά:
  • 1 κουτί Morfat μίγμα για Παγωτό με γεύση ΚΡΕΜΑ
  • 600γραμ. Γάλα
  • 200 – 300γραμ. Ξηρούς καρπούς
  • (καρύδια, αμύγδαλα, φουντούκια)
Εκτέλεση:

1.Παρασκευάζετε το Morfat μίγμα για παγωτό και τοποθετείτε στο μπωλ, μια στρώση παγωτό και μια στρώση σιρόπι φράουλα. Τελειώνετε με μια στρώση παγωτό.

2.Αφήνετε το Morfat μίγμα για παγωτό στην κατάψυξη να παγώσει καλά. Βγάζετε προσεκτικά μια μπάλα παγωτού και την «κυλάτε» σε πιάτο που περιέχει χοντρο- κομμένους ξηρούς καρπούς (αμύγδαλα, φουντούκια καραμελλωμένα ή όχι).

3.Σερβίρετε αμέσως, συνοδεύοντας, αν θέλετε, με Morfat Creamy χτυπημένο σε σαντιγύ.

Μυστικό του CHEF!
Σερβίρετε το Morfat μίγμα για παγωτό με γεύση Kρέμα, με γλυκά του κουταλιού βύσσινο, πορτοκάλι, κεράσι) για υπέροχες γευστικές απολαύσεις!

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version