pagoto giaourtiipagoto giaourtii

Παγωτό γιαούρτι

Υλικά:
  • 1 κουτί Morfat μίγμα για Παγωτό με γεύση ΓΙΑΟΥΡΤΙ
  • 500ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) κρύο νερό
  • 200γραμ. γιαούρτι
Εκτέλεση:

1. Στο μπολ του μίξερ, βάζετε 500ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) κρύο νερό και το γιαούρτι. Προσθέτετε το περιεχόμενο των φακέλων Μίγμα ΠΑΓΩΤΟ με ΓΙΑΟΥΡΤΙ (Νο 69) και CORNET (Νο10). 
2. Χτυπάτε στη χαμηλή ταχύτητα του μίξερ για 2 λεπτά και συνεχίζετε για 5 λεπτά ακόμα, στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι το μίγμα να πήξει και να αποκτήσει όγκο. Προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου με το ΣΙΡΟΠΙ (Νο 67) και συνεχίζετε το χτύπημα για 1 λεπτό ακόμα. 
3. Ρυθμίζετε την κατάψυξή σας στη δυνατότερη ψύξη. Βάζετε το μίγμα σε μπολ ή φόρμα παγωτού και το αφήνετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 1 ώρα. Βγάζετε το παγωτό από την κατάψυξη και το ξαναχτυπάτε, στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ, για 2 λεπτά. Επανατοποθετείτε στην κατάψυξη και αφήνετε το παγωτό για τουλάχιστον 4 ώρες ακόμα. Σερβίρετε σε ατομικά φορμάκια.

Μυστικό του CHEF!
Σερβίρετε το Morfat μίγμα για παγωτό Γιαούρτι με καρύδια και μέλι ή εναλλακτικά με γλυκά του κουταλιού για μεγαλύτερη απόλαυση!

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version