Mous-Halva-ReciepeMous-Halva-Reciepe

Συνταγή Μους Χαλβά με Morfat Creamy

Υλικά:

Για 3-4 μερίδες

1 Morfat Creamy

100γρ ταχίνι (1/3 φλυτζ. τσαγιού)

50γρ μέλι (2 πολύ γεμάτες κ.σ.)

100γρ έτοιμο χαλβά 

Εκτέλεση:

Χτυπάτε στο μίξερ το Morfat Creamy με το μέλι και το ταχίνι για 10’. Κόβετε τον χαλβά σε πολύ μικρά κυβάκια, τα προσθέτετε στο μείγμα σας και χτυπάτε για άλλα 2’.

Σερβίρισμα:  Τρίβετε χαλβά στην βάση μικρών ατομικών τσερκιών. Από πάνω βάζετε το μείγμα και το στρώνετε με σπάτουλα να ισιώσει. Τοποθετείτε στο ψυγείο για 1 ώρα μέχρι να παγώσει. Το ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με μέλι και καβουρδισμένο σουσάμι. 

 

 

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version