tourta_cheese-cake_2_SYNTAGHtourta_cheese-cake_2_SYNTAGH

Morfat Cheesecake Μαυροκέρασο

Η τραγανή βάση μπισκότου σε συνδυασμό με την κρέμα τσηζκέικ ενθουσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς.

Οδηγίες παρασκευής

  1. Βεβαιωθείτε ότι ο αποσπώμενος πάτος είναι μέσα στη φόρμα και τοποθετείτε το σύνολο της φόρμας στην πιατέλα σερβιρίσματος. Λιώνετε 60γραμ. (3 κουτ. σούπας) Βούτυρο ή Μαργαρίνη και προσθέτετε το ΤΡΙΜΜΕΝΟ  ΜΠΙΣΚΟΤΟ (Νο1). Ανακατεύετε καλά μέχρι να απορροφηθεί το βούτυρο και το απλώνετε ομοιόμορφα στη φόρμα, πιέζοντας με ένα κουτάλι.
  2. Στο μπολ του μίξερ, βάζετε 400ml. (2 φλιτζ. τσαγιού) ΚΡΥΟ ΓΑΛΑ και το περιεχόμενο του φακέλου ΚΡΕΜΑ ΤΣΗΖΚΕΪΚ (Νο72). Χτυπάτε, στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ, για 5 λεπτά περίπου, μέχρι το μίγμα να γίνει λείο. Τοποθετείτε προσεκτικά, 2 – 3 κουτ. σούπας από τον ένα φάκελο με ΦΡΟΥΤΟ ΜΑYΡΟΚΕΡΑΣΟ, στο κέντρο του στρωμένου μπισκότου και απλώνετε ομοιόμορφα την κρέμα, επάνω από το φρούτο και τη βάση του μπισκότου.
  3. Αδειάζετε το υπόλοιπο των φακέλων με το φρούτο, πάνω στην ΚΡΕΜΑ ΤΣΗΖΚΕΪΚ και το απλώνετε προσεκτικά, ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια. Βάζετε το τσηζκέικ στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα, πριν το σερβίρετε.
  4. Πριν σερβίρετε, με ένα μαχαίρι ξεκολλάτε την τούρτα από τα τοιχώματα της φόρμας και αποχωρίζετε τη φόρμα σκίζοντάς την στις εγκοπές.
  5. Με τη βοήθεια ενός μαχαιριού στρώνετε καλά τα πλαϊνά της τούρτας και σερβίρετε.
Επιστροφή στην ενότητα Τούρτες
English Version