tourta_millefeuile_SYNTAGHtourta_millefeuile_SYNTAGH

Morfat Μιλφέιγ

Η αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων. Βελούδινη κρέμα, αφράτη σαντιγύ και τραγανή σφολιάτα συνθέτουν το λαχταριστό Μιλφέιγ Morfat.

Οδηγίες παρασκευής:

  1. Ανοίγετε τη φόρμα, τσακίζετε τις λαβές προς τα έξω και την τοποθετείτε πάνω σε μία πιατέλα, έχοντας τις λαβές προς τα επάνω. Τοποθετείτε μέσα στη φόρμα δύο ΦΥΛΛA ΜΙΛΦΕΪΓ, το ένα δίπλα στο άλλο (να εφάπτονται στη μεγάλη τους διάσταση).
  2. Χτυπάτε, στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ, για 5 λεπτά περίπου το περιεχόμενο του φακέλου ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ με 800γρ. (4 φλιτζ.) κρύο γάλα.
  3. Απλώνετε περισσότερο από τη μισή ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, που ετοιμάσατε, πάνω στα φύλλα που έχετε τοποθετήσει στη φόρμα. Σκεπάζετε την κρέμα με 2 ΦΥΛΛΑ ΜΙΛΦΕΪΓ και απλώνετε την υπόλοιπη ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ. Βάζετε το Μιλφέιγ στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσετε το Cornet. Χτυπάτε στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ, για 5 λεπτά το περιεχόμενο του φακέλου CORNET με 150γρ. (3/4 φλιτζ.) κρύο γάλα.
  4. Βγάζετε το Μιλφέιγ από το ψυγείο, αφαιρείτε τη φόρμα, ξεκολλώντας τα πλαϊνά με ένα μαχαίρι και κόβοντάς τη στο σημείο που είναι διάτρητη. Απλώνετε το CORNET πάνω στην κρέμα και στα πλαϊνά του γλυκού.
  5. Τρίβετε με το χέρι τα δύο ΦΥΛΛΑ ΜΙΛΦΕΪΓ πάνω στο CORNET. (Μπορείτε να γαρνίρετε με ΦΥΛΛΑ ΜΙΛΦΕΙΓ και τα πλαϊνά του γλυκού.) Πασπαλίζετε την ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ, χρησιμοποιώντας ένα σουρωτήρι και σερβίρετε το ΜΙΛΦΕΪΓ
Επιστροφή στην ενότητα Τούρτες
English Version