2cornet_vanilia_sSYNTAGI22cornet_vanilia_sSYNTAGI2

Σπιτική τούρτα με Morfat Cornet Βανίλια

Υλικά:
  • 3 φάκελοι MORFAT Cornet Βανίλια
  • 2 φλιτζ. τσαγιού κρύο γάλα (400γρ.)
  • 500γρ. Σαβαγιάρ
  • Χυμό ενός πορτοκαλιού
  • Κονιάκ
  • Φράουλες για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:

1.Χτυπήστε στο μίξερ για 5 λεπτά το περιεχόμενο των 2 φακέλων MORFAT Cornet Βανίλια με 1 φλιτζάνι γάλα μέχρι να φουσκώσει.
2.Βουτήξτε ελαφρά τα σαβαγιάρ στο χυμό όπου έχετε προσθέσει μία κουταλιά της σούπας κονιάκ. Στρώστε σε μία πιατέλα μία σειρά σαβαγιάρ, προσθέστε ένα στρώμα κρέμας και επαναλάβετε ακόμη μία φορά.
3.Χτυπήστε στο μίξερ για 5 λεπτά το περιεχόμενο1 φακέλου MORFAT Cornet Βανίλια με 1 φλιτζάνι γάλα μέχρι να φουσκώσει. Με ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής σχηματίστε ροζέτες στα πλαϊνά και στην επιφάνεια της τούρτας. Γαρνίρετε με κομμένες φράουλες την επιφάνεια της τούρτας.

Μυστικό του CHEF!
Το γάλα που θα χρησιμοποιήσετε να είναι πολύ παγωμένο. Το υπερβολικό χτύπημα δεν δίνει καλά αποτελέσματα.

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version