Morfat Cornet Κακάο

Υλικά:
  • 3 φάκελοι MORFAT Cornet Σοκολάτα
  • 2 φλιτζ. τσαγιού κρύο γάλα (400γρ.)
  • 500γρ. Σαβαγιάρ
  • Χυμό ενός πορτοκαλιού
  • Κονιάκ
  • Κερασάκια για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:

1.Χτυπήστε στο μίξερ για 5 λεπτά το περιεχόμενο των 2 φακέλων MORFAT Cornet Σοκολάτα με 1 φλιτζάνι γάλα μέχρι να αφρατέψει.

2.Βουτήξτε ελαφρά τα σαβαγιάρ στο χυμό, όπου έχετε προσθέσει μία κουταλιά της σούπας κονιάκ. Στρώστε σε μια πιατέλα μια σειρά σαβαγιάρ, προσθέστε ένα στρώμα κρέμας και επαναλάβετε ακόμη μία φορά.

3.Χτυπήστε στο μίξερ για 5 λεπτά, το περιεχόμενο 1 φακέλου MORFAT Cornet Σοκολάτα με 1 φλιτζάνι γάλα μέχρι να αφρατέψει. Με ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής σχηματίζετε ροζέτες στα πλαϊνά και στην επιφάνεια της τούρτας. Γαρνίρετε με κερασάκια την επιφάνεια της τούρτας.

Μυστικό του CHEF!
Το γάλα που θα χρησιμοποιήσετε να είναι πολύ παγωμένο. Το υπερβολικό χτύπημα δεν δίνει καλά αποτελέσματα.

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version