krema_aravositou_baniliakrema_aravositou_banilia

Κρέμα βανίλια με βάση μπισκότο

Υλικά:
  • 1 φάκελος Morfat Κρέμα Αραβοσίτου Bανίλια
  • 650ml (3 1/4 φλιτζ. τσαγιού) ΓΑΛΑ
  • 40-50γραμ. (5-6 κουτ. σούπας) ΖΑΧΑΡΗ
  • 200γραμ. ΜΠΙΣΚΟΤΑ της αρεσκείας σας
  • 200γραμ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
  • 6 φύλλα ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ
Εκτέλεση:

1.Μουλιάζετε τα φύλλα ζελατίνης να μαλακώσουν λίγο. Παρασκευάζετε την Κρέμα Αραβοσίτου όπως περιγράφεται στις οδηγίες παρασκευής αλλά, πριν βράσει, προσθέτετε και τα φύλλα ζελατίνης. Τρίβετε καλά τα μπισκότα και λιώνετε τη Μαργαρίνη.

2.Ανακατεύετε καλά τα τριμμένα μπισκότα με τη μαργαρίνη και στρώνετε το μίγμα στο πάτο από στρογγυλά ή οβάλ φορμάκια (η ποσότητα αρκεί για 4 τεμάχια). Στη συνέχεια, προσθέτετε και την έτοιμη κρέμα. Αφήνετε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον και σερβίρετε όπως είναι ή γαρνιρισμένη με σιρόπι ή γλυκό του κουταλιού.

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version