2_krema_aravositou_sokolata_SYNTAGI2_krema_aravositou_sokolata_SYNTAGI

Κρέμα σοκολάτα με φρούτα

Υλικά:
  • 1 φάκελος Morfat Κρέμα Αραβοσίτου Σοκολάτα
  • 650ml (3 1/4 φλιτζ. τσαγιού) ΓΑΛΑ
  • 40-50γραμ. (5-6 κουτ. σούπας) ΖΑΧΑΡΗ
  • ΦΡΟΥΤΑ της αρεσκείας σας
Εκτέλεση:

1.Παρασκευάζετε την Κρέμα Αραβοσίτου όπως περιγράφεται στις οδηγίες παρασκευής.

2.Διαλέγετε φρούτα που σας αρέσουν, τα πλένετε και τα κόβετε σε μικρά κομμάτια. Στη συνέχεια μοιράζετε την κρέμα σε μπολ ή ποτήρια σερβιρίσματος, μέχρι τη μέση, προσθέτετε τα φρούτα και απογεμίζετε το ποτήρι ή το μπολ με άλλη μια στρώση κρέμας.

3.Γαρνίρετε με Cornet βανίλια ή Morfat Creamy χτυπημένο σε σαντιγύ.

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version