Κις Λορέν με Morfat Μπεσαμέλ

Υλικά:

Υλικά για 6 άτομα:

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 5 φέτες μπέικον
  • 100γρ. μανιτάρια κονσέρβας (ή φρέσκα ελαφρώς σωταρισμένα)
  • 100γρ. τυρί regato τριμμένο
  • 100γρ. σκληρό τυρί
  • 1 πακέτο Μπεσαμέλ MORFAT
  • 1 1/2 λίτρο γάλα κρύο
  • Λίγο αλάτι ΠΕΡΛΑ
Εκτέλεση:

1.Ξεπαγώνουμε το φύλλο σφολιάτας. Βουτυρώνουμε καλά ένα ταψάκι ή μια ταρτιέρα διαμέτρου 21εκ. και απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας με προσοχή για να καλυφθούν καλά ο πάτος και τα τοιχώματα.

2.Τοποθετούμε τις φέτες του μπέικον πάνω στο φύλλο σφολιάτας. Ετοιμάζουμε τη Μπεσαμέλ MORFAT ακολουθώντας τις οδηγίες του πακέτου. Ανακατεύουμε τη Μπεσαμέλ μαζί με τα τυριά και τα μανιτάρια, ρίχνουμε λίγο αλάτι ΠΕΡΛΑ και γεμίζουμε το ταψάκι μας.

3.Ψήνουμε στους 180ο C για περίπου 1 ώρα, μέχρι να ροδίσει η Μπεσαμέλ και να ψηθεί η σφολιάτα.

Για περισσότερη γεύση και νοστιμιά προσθέστε πράσινη ψιλοκομμένη πιπεριά!

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version