drosero-gliko-me-zele-ke-giaourti-fb-Reciepedrosero-gliko-me-zele-ke-giaourti-fb-Reciepe

Συνταγή δροσερού Γιαουρτοζελέ με Morfat Creamy

Υλικά:

Για 4-5 μερίδες

1 Morfat Creamy

1 φάκελο Ζελέ φράουλα

60γρ ζάχαρη (6 κουταλιές σούπας)

Μισό κεσεδάκι γιαούρτι (100γρ)

100γρ Τριμμένο μπισκότο

Λίγες φράουλες (5τμχ)

400γρ νερό (2 φλυτζ.τσαγιού)

Εκτέλεση:

Ετοιμάζετε τον ζελέ διαλύοντας το περιεχόμενο του φακέλου σε 200γρ βραστό νερό. Μόλις διαλυθεί προσθέτετε 200γρ κρύο νερό, συνεχίζετε να ανακατεύετε και το αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο για 2 ώρες. Παίρνετε τα ποτήρια και βάζετε λίγο σπασμένο μπισκότο στην βάση τους. Χτυπάτε το Morfat Creamy, την ζάχαρη και το γιαούρτι για 10 ́ (3η ταχύτητα). Βάζετε στο ποτήρι λίγη από την κρέμα με σακούλα ζαχαροπλαστικής. Κόβετε το μισό παγωμένο ζελέ σε κομματάκια και βάζετε από λίγο στα ποτήρια πάνω από την κρέμα. Επαναλαμβάνετε με τριμμένο μπισκότο και κρέμα. Χτυπάτε στο multi το υπόλοιπο ζελέ με λίγες φράουλες και το τοποθετείτε σαν γαρνίρισμα πάνω από την 2η στρώση κρέμας.

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version