diplo-pagoto-me-moka-fb-Reciepediplo-pagoto-me-moka-fb-Reciepe

Συνταγή Διπλό παγωτό μόκα με Morfat Creamy

Υλικά:

Για 7-8 μερίδες

1 συσκευασία Morfat Παγωτό βανίλια

600γρ γάλα (3 φλυτζ.τσαγιού)

150γρ τριμμένη σοκολάτα

40γρ βούτυρο (2 κ.σ.)

10-15γρ στιγμιαίο καφέ (2 κ.σ.)

Εκτέλεση:

Λιώνετε την σοκολάτα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Ετοιμάζετε το παγωτό βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία. Σε ένα μπολ αναμιγνύετε την μισή ποσότητα παγωτού με την λιωμένη σοκολάτα. Μοιράζετε το μείγμα του παγωτού σοκολάτα σε 2 μακρόστενες φόρμες κέικ του μισού κιλού, μέχρι τη μέση, καλύπτοντας με ένα κουτάλι ακόμα και τα πλαϊνά τοιχώματα της φόρμας. Στο υπόλοιπο παγωτό βανίλια που έχετε αφήσει στον κάδο του μίξερ προσθέτετε τον στιγμιαίο καφέ και συνεχίζετε το χτύπημα για άλλα 2 ́. Βάζετε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και το απλώνετε πάνω από το παγωτό σοκολάτα. Βάζετε τις φόρμες στην κατάψυξη για 3 ώρες. Ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με τριμμένη σοκολάτα και προαιρετικά με φυτική σαντιγί Morfat Creamy.

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version