cheesecake-fraoula-me-morfat-creamy-fb-Reciepecheesecake-fraoula-me-morfat-creamy-fb-Reciepe

Cheesecake Φράουλα με Morfat Creamy

Υλικά:

για 6-8 μερίδες / Χρ. Προετοιμασίας: 20 λεπτά

1 Morfat Creamy

250 γρ. μπισκότα  

125 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 

1/2 φλιτζ.τσαγιού ζάχαρη άχνη 

300 γρ. τυρί κρέμα 

Ξύσμα από μισό λεμόνι 

Μαρμελάδα φράουλα 

Φρέσκες φράουλες

Εκτέλεση:

Τρίβετε τα μπισκότα και τα ανακατεύετε καλά με το λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στρώνετε το μίγμα μπισκότου στον πάτο μιας φόρμας (26cm). Απλώνετε λίγη μαρμελάδα πάνω απο το μπισκότο. Στο μίξερ χτυπάτε καλά το Morfat Creamy με τη ζάχαρη, μέχρι να γίνει αφράτο. Προσθέστε το τυρί κρέμα, το ξύσμα λεμονιού και συνεχίζετε το χτύπημα για λίγο ακόμη, στη χαμηλή ταχύτητα. Απλώνετε την κρέμα πάνω απο την μαρμελάδα και στρώνετε καλά την επιφάνεια. Γαρνίρετε με μαρμελάδα φράουλας και αν θέλετε προσθέτετε και κομμάτια φρέσκιας φράουλας. Αφήνετε το τσηζκέικ στο ψυγείο για 1-2 ώρες πριν το σερβίρετε. 

 

Επιστροφή στην προηγούμενη ενότητα
English Version